Welkom op onze website met voetbalshirts

goedkope voetbalshirts|goedkope voetbaltenues

Het is tijd voor Barcelona om een verandering aan te brengen

We weten allemaal dat een goede coach van vitaal belang is voor een voetbalclub. De huidige coach van Barcelona is echter niet zo. Sinds Eesto Valverde het Barcelona shirt droeg in 2017, heeft hij de club niet naar glorie geleid. Hoewel hij vorig seizoen Barcelona naar het La Liga-kampioenschap leidde, is dit niet genoeg voor de geweldige club.

Wat meer teleurstellend is, is dat Barca onder zijn leiding gedurende twee opeenvolgende jaren onaanvaardbare nederlagen in de Champions League heeft geleden. Vorig seizoen werden ze zelfs volledig overschaduwd door het Liverpool shirt. Ze werkten hard om de halve finale van de Champions League te bereiken, maar werden schandelijk uitgeschakeld door Liverpool 4-3. Het resultaat maakte alle Barcelona-fans erg boos. Ze gaven Valverde hiervoor de schuld.

Naar mijn mening, hoewel we Valverde niet volledig de schuld kunnen geven van de huidige situatie van de club, is hij echt niet geschikt om de club te blijven coachen. Het is tijd voor Barcelona om een ​​verandering aan te brengen. Ze hebben een nieuwe coach nodig met meer vaardigheden.

+ نوشته شده در  دوشنبه 23 دی 1398ساعت 1:11  توسط yidao liu 

Barcelona moet meer aandacht besteden aan defensie

Er is geen twijfel dat Barcelona een geweldig team is. Ze hebben La Liga twee opeenvolgende jaren gewonnen, daarom is het Barcelona shirt zo populair bij de fans. Maar aan de andere kant heeft dit team momenteel een fatale zwakte: hun verdediging is zwak.

Dit is geen alarm. In feite betaalden ze vorig seizoen een vreselijke prijs voor hun zwakke verdediging. Veel mensen herinneren zich de halve finales van de Champions League van vorig seizoen. In de eerste etappe was de aanval van Barca vloeiend omdat ze Liverpool gemakkelijk met 3-0 versloegen. De tweede etappe werd echter gedomineerd door het Liverpool shirt. Liverpool was zich volledig bewust van Barca's defensieve zwakheden en profiteerde daarvan. Uiteindelijk werd Barca met 4-0 veederd door Liverpool.

Het resultaat was pijnlijk voor alle spelers van Barcelona, die wanhopig de Champions League willen winnen. Rationeel gezien, als ze willen bereiken wat ze willen, dan moeten ze meer aandacht besteden aan verdediging. Dit is nu hun topprioriteit.

+ نوشته شده در  يکشنبه 15 دی 1398ساعت 23:53  توسط yidao liu 

Ødegaard gaf zijn achtervolging nooit op

Voor Martin Ødegaard heeft zijn carrière door de jaren heen veel ups en downs doorgemaakt. Hij was een jong talent dat op 16-jarige leeftijd werd begunstigd door Real Madrid. Toen was hij erg enthousiast om het Real Madrid shirt te dragen. Maar in de club had hij niet veel kansen om zichzelf te bewijzen.

Daaa werd hij uitgeleend aan andere clubs. Hij speelde om de beurt voor twee Nederlandse clubs, maar hij gaf zijn achtervolging nooit op. Deze zomer keerde hij terug naar La Liga en droeg het Real Sociedad shirt. Bij deze club bewees hij eindelijk zijn bekwaamheid en talent aan iedereen. Hij droeg een doelpunt en een assist bij in de vierde ronde van La Liga toen Real Sociedad Atletico Madrid met 2-0 versloeg, wat betekende dat hij Atletico bijna alleen versloeg.

En zijn hoogtepuntmomenten waren meer dan dat. Hij was ook een grote invloed tegen Barcelona op de 14e van deze maand. Barcelona staat bekend om hun sterke aanval, maar ze hebben niet gekregen wat ze wilden in deze game. De agressieve verdediging van Ødegaard hielp Real Sociedad naar een 2-2 gelijkspel met Barcelona.

+ نوشته شده در  سه شنبه 10 دی 1398ساعت 18:44  توسط yidao liu 

Leicester City kan Liverpool niet uitdagen

In de Premier League van dit seizoen is Leicester City ongetwijfeld de meest speciale club. Ze zijn geen erg prestigieuze club en ze hebben in het verleden niet veel onderscheidingen gewonnen. Het Leicester City shirt is nu echter favoriet bij veel fans. Waarom? Omdat ze momenteel tweede zijn in de eredivisie!

Dit resultaat is echt boven ieders verwachting. Het is moeilijk voor te stellen dat ze Manchester City overtreffen in de tabel. We weten allemaal dat Manchester City vorig seizoen de Premier League heeft gewonnen. Als gevolg hiervan zijn veel leicester stadsfans opgetogen en hopen ze zelfs dat de club dit seizoen de titel wint. Helaas wordt de club nog steeds overschaduwd door het Liverpool shirt. Gisteren speelden ze thuis een wedstrijd tegen Liverpool.

Hoewel ze goed genoeg zijn, konden ze Liverpool niet uitdagen. Liverpool nam de volledige controle over het spel en won een 4-0 overwinning. Als Champions League-kampioenen vorig seizoen heeft Liverpool aan iedereen bewezen dat ze nu de sterkste club in Europa zijn.

+ نوشته شده در  شنبه 7 دی 1398ساعت 14:19  توسط yidao liu